22 april 2017

Senaste nyheterna

Startsida

Testa WHHM-banan den 4:e april!


Den 4:e april har du möjlighet att provspringa halva WHHM-banan tillsammans med andra löparsugna och erfarna farthållare. Välj själv om du testar ett varv på 9 km eller 12 km. Missa inte det! Det blir kul och ett härligt pepp inför loppet den 22:a.
Vi samlas 18.00 på parkeringen vid Sjöhistoriska museet. Därifrån springer vi gemensamt till Berwaldhallen där du kan välja om du vill springa det långa varvet på drygt 12 km med en tur på Östermalm eller det kortare varvet på 9 km.

Vi delar in oss i grupper ledda av farthållarna för loppet som kommer att springa varven i jämn fart; 5 min/km, 6 min/km och 7 min/km. Välj det tempo som passar dig!

Provlöpningen är gratis och öppen för alla – vare sig du är anmäld till loppet eller inte. Förra året var vi flera hundra som testade formen längs banan och vi kommer att ha flera ledare på plats. Och du kommer att hitta en fartgrupp som passar dig. Så tveka inte – häng med!

Du kan lämna överdragskläder och värdesaker under löpturen, det kommer att finnas funktionärer på plats.

Anmäl dig till att prova banan på:

event@womenshealth.se

Vi ses!


Här är årets unika smycke till alla som springer Women’s Health Halvmarathon!

Årets smycke kommer från Ignell Jewellery –  ett vackert armband och medalj i ett!

Ignell gör smycken i rostfritt stål som genomsyras av sober elegans och tidlös design blandat med säsongens trender.

– Ignell är lite citychict och en blandning mellan klassiskt och tufft. Kombinationsmöjligheterna är många och gör att du lätt kan skapa din personliga stil, säger Åsa Ignell.

Tanken är att du ska bära armbandet både som ett vackert smycke och som en medalj.

Vill du också passera mållinjen och få det unika armbandet från Ignell?
Anmäl dig här!


Träningsprogram för WHHM – kom igång NU!

Snart är det äntligen dags för Women’s Health Halvmaraton. Är du nybiten löpare, springfantast eller tycker att halva loppet är lagom? Vi har tips och program för alla nivåer – vår löpcoach Sanna Hed hjälper dig hela vägen fram! Det här vill du inte missa – häng på nu!

Här hittar du träningsprogram anpassade för just dig. Varje vecka på womenshealth.se får du dessutom tips och knep som håller kroppen stark och din motivation på topp!


whhm_ny

Anmälan till Women’s Health Halvmarathon 2017 är nu öppen. Vi ses väl?

Loppet går lördagen den 22 april 2017 i Stockholm. Du kan anmäla dig i klasserna Tävling, Motion eller Duo, där du delar sträckan med en kompis. Anmäl dig här!


WH 24

Kolla in filmen och alla våra bilder från loppet!

Nu hittar du alla våra sköna bilder från dagen och filmen som hänger med från start till mål. Kolla in och återupplev stämningen!

Här hittar du bilder från dagen – är du med?


 

 

petra

Petra Kindlund vann Women’s Health Halvmarathon 2016!

Årets upplaga av Women’s Health Halvmarathon har avslutats och vi vill tacka alla löpare och åskådare för en lyckad löparfest! Aprilvädret spelade ett spratt och gick ifrån härligt solsken före start till kalla vindar och regn vid målgång men stämningen var verkligen på topp!

Stort grattis säger vi till Petra Kindlund (Runacademy IF)  som sprang hem segern på fina tiden 1:23:53. (Här tillsammans med Marie Kjellnäs, chefredaktör på Women’s Health)

På en hedrande andraplats kom Annika Stenhammar (Söderby) på 1:24:45, och precis strax efter kom trean Pauliina Utriainen (Stockholm) på 1:24:48.

vinnare_duo

VINNARE DUOKLASSEN
Nytt för i år var Duoklassen, alltså möjligheten att dela på sträckan med en vän. Många nappade på möjligheten och snabbast av alla var Sophia Sundberg och Helen Belfrage från Ekerö Runners på tiden 1:25:35. Tvåa i Duoklassen blev Helena Bjälkemo och Frida Skarin (Helfri) på 1:28:49.

Kolla in alla resultat från årets lopp här!